Birçok arkadaşımız iddaa üzerinden para kazanmakta.Kimisi zevk için kimisi harçlığını çıkarmak için oynuyor. Eee iddia tutturmakta göründüğü gibi kolay değil.Bugün sizlere Android için geçerli güzel ve başarılı uygulamaları göstereceğim.


1)İDDAA TÜYO


Kullanıcılarına en iyi tahminleri sunarak, şans hariç diğer tüm faktörleri sıfıra indirerek en iyi tahmin ve kazançları sunmakta.Maç öncesi tüm veriler toplanır ve değerlendirilir ve buna göre oranlar kullanıcıya sunulur.Ayrıca İddaa Tüyo uygulaması sizlere canlı maç takibi imkanıda sunmaktadır.

İNDİRMEK İÇİN : BURAYA TIKLAYIN.

2)GÜNLÜK İDDAA TAHMİNLERİ


Günlük olarak tahmin veren başarılı uygulamalar arasında.Canlı sonuçlar bulunmakta.Başarılı bir uygulama.Kazandırdığı çok kaybettiği az olan, hatrı sayılır bir uygulama.

İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

3)FAVORİ KUPONLAR-İDDAA TAHMİN



Uzman kadronun, uzmanlaştıkları ligler içinde yaptıkları analizler ile%80  kazandırma oranı sunmaktalar.Basit arayüzü, kullanım kolaylığı ile birlikte geliştirilmeye açık bir uygulama.Rakamsal veriler,VIP Kuponlar, Favori Kuponlar ve Sizden Gelenler kısmı ile fark yaratmakta.Sizden Gelen kısmında sizde tahminlerinizi diğer kullanıcılara kupon örneğinde bulunabilirsiniz.

İNDİRMEK İÇİN : BURAYA TIKLAYIN.

Kaynak; TeknoZihin

Reklamm

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top